Posts

 • Kasvien, kukkien ja taimien tilaus ja käyttö lisäämään kodin viihtyisyyttä

  Kasvit, kukat ja taimet ovat erinomainen tapa lisätä kodin viihtyisyyttä ja hyvinvointia. Ne eivät ainoastaan tuo luonnon kauneutta sisätiloihin, vaan ne voivat myös parantaa ilmanlaatua ja vähentää stressiä. Tässä blogikirjoituksessa käsitellään taimien, kasvien ja kukkien valintaa eri vuodenaikoina, sisä- ja ulkotilojen kasvien eroja, suosittuja trendejä puutarhanhoidossa ja kodin sisustuksessa, sekä annetaan vinkkejä terveiden kasvien ylläpitoon ja kestävään puutarhanhoitoon. On myös mahdollista tehdä hyvissä ajoin kukkien, kasvien ja taimien tilaus, jolloin ne saa vaivattomasti kotiovelle tai puutarhaan.
  [lue lisää]

 • Käytetyt maatalouskoneet - tehokasta maanviljelyä kiertotaloutta kunnioittaen

  Maatalouskoneet muodostavat keskeisen osan maanviljelytoiminnassa, mutta uusien koneiden hankinta voi olla taloudellisesti haastavaa. Onneksi käytetyt maatalouskoneet tarjoavat viljelijöille mahdollisuuden hankkia laadukkaita koneita huomattavilla säästöillä. Tässä blogissa tarkastelemme käytettyjen maatalouskoneiden etuja, vinkkejä niiden hankintaan ja niiden merkitystä nykyaikaisessa maanviljelyssä.   Taloudelliset edut, laatu ja luotettavuus Yksi suurimmista syistä hankkia käytettyjä maatalouskoneita on niiden taloudellinen houkuttelevuus. Käytettyjen koneiden hinta on usein merkittävästi alhaisempi kuin uusien vastaavien mallien, mikä tuo säästöä viljelijän budjettiin. Vaikka käytetyt maatalouskoneet ovatkin jo olleet käytössä, monet niistä ovat edelleen erittäin laadukkaita, luotettavia ja hyvässä kunnossa.
  [lue lisää]

 • Taimien toimitus ammattimaisesti säästää aikaa

  Suomessa on lyhyt mutta hyvin vihreä kesä. Tämä tarkoittaa, että suomalaiset istuttavat paljon erilaisia taimia pihoilleen vuosittain. On upeaa ja helppoa saada valmis elinkelpoinen taimi sen sijaan, että koettaa itse loihtia pistokkaista uutta elämää. On hienoa, jos kodin tai kesämökin lähellä on puutarha tai kukkakauppa, josta taimia voi käydä ostamassa. Usein nämä pienemmät yritykset saavat itsekin paljon kukan ja pensaiden taimia varastonsa vielä isommalta taimitukulta. Niiden ei kuitenkaan tarvitse lähteä niitä tukusta noutamaan, sillä taimien toimitus alan yrityksille sujuu ammattimaisen taimikuljetuspalvelun avulla.
  [lue lisää]